Vad viktminskning och att fly från lejon har gemensamt....

Vad viktminskning och att fly från lejon har gemensamt.
 
De flesta som startar ett viktminskningsprojekt börjar ofta med att göra en stor och kraftigt förändring. De flesta börjar boka in många fler träningspass än vad man är van vid och man ändrar sin kost ganska så dramatiskt.

Vi försöker vara ” Perfekta”, du känner säkert igen det, du tar borta alla kolhydrater, du tar bort nästan alla kalorier och bokar in fler gruppträningspass än det finns dagar i veckan. Problemet det är inte hållbart i ditt liv.

 
Tänk dig nu att du är en Antilop och att lejon smyger omkring för att ta sig ett byte. För att fly från lejonet är det 2 saker som är av allra största vikt.
 
1.     Håll dig till flocken, råkar du hamna efter, eller strövar omkring på egen hand så är risken stor att lejonet väljer just dig som sitt offter.
2.     Du behöver inte springa ditt snabbaste för att fly från lejonet, du behöver bara springa lite snabbare än den som är långsamast.
 
Hur kan vi använda det här när det gäller vårt viktminskningsprojekt?
 
1.     Håll dig till en ”flock” som är mer fysiskt aktiv eller mer noggrann med sina kost och livsstilsvanor. Forskningen är tydlig här din omgivning påverkar dig mycket mer än du tror. Om du umgås med personer i din närhet som alltid fikar, går på after work så är risken väldigt stor att du själv gör likadant. Så kika runt i din omgivning och ta mer kontakt med personer som är mer hälsosamma. Det kan också vara bra att gå med i en support grupp eller liknande.
 
2.     När du försöker göra en förändring så behöver du aldrig vara perfekt. Du behöver göra lite bättre varje dag.
 
Tänk Utveckling istället för perfektion
 
Så tänk så här om du går all in 100% Ansträngning X 14 dagar + 351dagar med x 0 % ansträngning = 0 % förändring under 365 dagar.
 
Men om du istället lägger fokus på att bli 1% bättre varje dag i X 365 dagar = 365% bättre på 365 dagar. Du blir nästan 37 ggr bättre om ett år än vad du är idag.
 
Bonustips. BÖRJA IDAG
 
Vänta inte på att det ska bli ” Lugnare på jobbet” eller en perfekt tid på året eller när det blir en lucka i almanackan. Det kommer aldrig att hända.
Gör något idag. Gör något NU direkt.
 
Lägg 5 minuter på någonting bra som du kan göra, det skulle betyda att du är 1% bättre idag än igår.
 
Vad kan du göra lite bättre idag än igår?
 
Vill du ha hjälp att bli hälsosam, fit, starkaste och bästa versionen av dig själv?
De flesta vet att fysiskt aktivitet, träning, bra kosthållning och stressmanagement är viktigt för att vi ska se och känna oss bättre. De flesta har dock svårigheter att få till den här kunskapen att bli handlingar i sitt vardagliga och stressiga liv.
 
Under 8 År har vi hjälpt kvinnor över 40 år att börja bränna kroppsfett över hela kroppen men även på envisa områden som midja och höfter…oavsett vilka utmaningar de i sina stressiga liv.
 
Är du intresserad av att få personlig coaching? Just nu bjuder vi på coaching i 21 dagar med 100% sänkt pris, Ja du läste rätt du får 21 dagars personlig coaching utan någon som helst kostnad ( spara 100%)
 
Under de 2 senaste åren har vi jobbat i grupper och nu går vi över till att jobba mer personligt med våra klienter. Här kommer 3. anledningar till att du ska prova.
 
1.     Du betalar ingenting, lägger inte in något betalkort och ingen automatisk betalning sker efter 21 dagar. INGEN KOSTNAD.
2.     Du får vårt bästa program, personlig coaching i 21 dagar, 21 dagar som kommer förändra ditt liv.
3.     Om du provar våra 21 dagar och det känns bra och fungerar för dig och du vill fortsätta så är du berättigad till 50% rabatt på vårt ordinariepris gällande personlig coaching.

 
Är du redo att få till en förändring som både syns och känns med hjälp av en personlig coach? Så är detta din chans
 
Anmäl ditt intresse genom att ge oss din information och mål
 
1.     Namn och mail
2.     Berätta om ditt mål och varför det är viktigt för dig att nå det.

 
Etiketter: viktminskning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln